Line Cinema
Digital Five
Premieră 21 oct
Five este o comedie despre cinci prieteni vechi, care devin colegi de apartament. Unul dintre ei plătește chiria pentru toți, dar curând rămâne fără bani și ajunge să vândă marijuana pentru a plăti facturile. Rolul de dealer îi aduce numai necazuri și acesta cade pradă lumii periculoase a drogurilor.

Detalii Five

  Tip ecran: 2D
  Regia: Igor Gotesman
  Durata: 102 minute
  Rating: n/a
  Premiera in Romania: Vineri, 21 Octombrie 2016
  Subtitlu: Five
ATENTIE! Inainte de a face o rezervare sau a cumpara un bilet va rugam sa cititi regulamentul intern al cinematografului.
Va rugam sa va prezentati cu cel putin 30 de minute inainte de inceperea spectacolului pentru achitarea biletelor, in caz contrar rezervarea nu mai este valabila.
In sala de spectacol este permisa introducerea si consumul doar a produselor achizitionate din zona de food a Cinematografului.
 • Program Cinema Rm. Valcea

  document.createElement('header'); document.createElement('nav'); document.createElement('section'); document.createElement('article'); document.createElement('aside'); document.createElement('footer'); Line Cinema - River Plaza Mall jQuery(window).load(function() { jQuery('.slider').flexslider(); // Create the dropdown base jQuery("