Warning: fopen(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Temporary failure in name resolution in /home/vioxx/public_html/libraries/joomla/filesystem/file.php on line 330

Warning: fopen(https://www.linecinema.ro/plugins/system/yt/includes/libs/minify/?f=media/jui/js/jquery.min.js,media/jui/js/jquery-noconflict.js,media/jui/js/jquery-migrate.min.js,media/system/js/mootools-core.js,media/system/js/core.js,media/sourcecoast/js/jq-bootstrap-1.8.3.js,templates/sj_veritymag/asset/bootstrap/js/bootstrap.min.js,templates/sj_veritymag/js/yt-script.js,templates/sj_veritymag/js/slideout.min.js,templates/sj_veritymag/asset/bootstrap/js/bootstrap-select.js,templates/sj_veritymag/js/jquery.nav.js,templates/sj_veritymag/menusys/class/mega/assets/jquery.megamenu.js,templates/sj_veritymag/menusys/class/common/js/jquery.easing.1.3.js,plugins/system/ytshortcodes/assets/js/prettify.js,plugins/system/ytshortcodes/assets/js/shortcodes.js,plugins/system/gdpr/assets/js/jquery.noconflict.js): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Temporary failure in name resolution in /home/vioxx/public_html/libraries/joomla/filesystem/file.php on line 330
Instant Family
Line Cinema
Digital Instant Family
Premieră 18 ianuarie
 • Program Cinema Rm. Valcea

  Program si rezervari
  Familie de a gata

   

 • Program Cinema Targoviste

  Program si rezervari
  Instant Family - Fmilie de-a gata

   

Detalii Instant Family

Distributie:
Gen film: Drama Comedie
  Tip ecran: 2D
  Regia: Sean Anders
  Durata: 119 minute
  Rating: AP-12
  Premiera in Romania: Vineri, 18 Ianuarie 2019
  Subtitlu: Familie de-a gata
ATENTIE! Inainte de a face o rezervare sau a cumpara un bilet va rugam sa cititi regulamentul intern al cinematografului.
Va rugam sa va prezentati cu cel putin 30 de minute inainte de inceperea spectacolului pentru achitarea biletelor, in caz contrar rezervarea nu mai este valabila.
In sala de spectacol este permisa introducerea si consumul doar a produselor achizitionate din zona de food a Cinematografului.
Când Pete (Mark Wahlberg) și Ellie (Rose Byrne) decid că e timpul să-și facă o familie, ajung fără să vrea în lumea adopțiilor. Și, când ajung să cunoască un trio de frați, care include și o adolescentă năbădăioasă, își dau seama că nici nu au pornit bine “motoarele”, și sunt pe cale să scape frâiele din mână. Din acel moment, viața lor va fi un șir neîntrerupt de eforturi hilare de a învăța pe repede înainte ce înseamnă să fie părinți, în speranța că vor reuși să devină o familie, fie ea și de-a gata...

Comedia "Familie de-a gata" e inspirată de experiența personală a scenaristului/regizor/producător Sean Anders, și îi are ca protagoniști pe Mark Wahlberg și Rose Byrne, alături de care îi regăsim pe Octavia Spencer, Tig Notaro și Margo Martindale, Julie Hagerty și Michael O’Keefe.

Această comedie despre cea mai neverosimilă familie pe cale de a se forma, ori de a se distruge definitiv, atinge teme sensibile, dar redate cu umor și emoții autentice. Pentru că, în definitiv, familie înseamnă o legătură de suflet pe viață.
Read 1255 times

Atentie!

Inainte de a face o rezervare sau a cumpara un bilet va rugam sa cititi regulamentul intern al cinematografului.
Va rugam sa va prezentati cu cel putin 30 de minute inainte de inceperea spectacolului pentru achitarea biletelor, in caz contrar rezervarea nu mai este valabila.
In sala de spectacol este permisa introducerea si consumul doar a produselor achizitionate din zona de food a Cinematografului.