Info Rezervari

Rezervari si informatii

0350 / 41 77 55 - Valabil doar pentru Rm. Valcea

Rezervari online

Pentru Rezervari online intrati pe filmul dorit si dati click pe data si ora la care doriti sa faceti rezervarea. Alegeti locurile in sala si apasati butonul "Continua". Completati campurile cerute (Nume, Prenume, Email, Confirmare email, Telefon) si aparati butonul "Rezerva". O sa primiti un cod care va va fi trimis si pe adresa de email introdusa.

Atentie!

Va rugam sa va prezentati cu cel putin 30 de minute inainte de inceperea spectacolului pentru achitarea biletelor si sa mentionati numele sau codul rezervarii.  La fiecare spectacol rezervarile online se pot face doar pentru 70% din locurile disponibile in sala de spectacol - diferenta de 30% poate fi achizitionata direct de la casa de bilete a cinematografului.

Atentie!

Inainte de a face o rezervare sau a cumpara un bilet va rugam sa cititi regulamentul intern al cinematografului.
Va rugam sa va prezentati cu cel putin 30 de minute inainte de inceperea spectacolului pentru achitarea biletelor, in caz contrar rezervarea nu mai este valabila.
In sala de spectacol este permisa introducerea si consumul doar a produselor achizitionate din zona de food a Cinematografului.