Regulament

În cazul încălcării uneia dintre reguli, sunteți nevoit să părăsiți incinta cinematografului fără a vă fi returnată contravaloarea biletului sau a produselor cumpărate.
ÎN INCINTA CINEMATOGRAFULUI SUNT INTERZISE


1.  Fotografierea  inregistrarea sau filmarea.
2.  Fumatul.
3.  Accesul cu bagaje voluminoase.
4.  Accesul  cu  produse  alimentare  sau  băuturi  care  nu  sunt  procurate  de  la  barul cinematografului.
5.  Folosirea dispozitivelor electronice, telefoane mobile  în sălile de spectacol, în timpul rulării filmelor.
6.  Accesul cu animale.
7.  Accesul cu arme.
8.  Degradarea în orice mod a mobilierului sau a incintei cinematografului. ASPECTE LEGATE DE FUNCTIONAREA CINEMATOGRAFULUI!

1.  Accesul spre sala de spectacol se face numai cu 10 minute înainte de începerea filmului.
2.  Line Cinema nu este răspunzător pentru obiectele uitate sau pierdute  în incinta cinematografului.
3.  În cazuri excepționale, programul de filme  poate suferi modificări. Pentru programul actualizat consultați programul on-line accesând  www.linecinema.ro sau www.facebook.com/LineCinema.ro sau www.facebook.com/LineCinemaTargoviste
4.  Vă  rugăm  verificați  cu  atenție  clasificarea  filmului  înainte  de  a  opta  pentru  vizionarea  acestuia.  
Audiența filmului trebuie să corespundă vârstei dumneavoastră. AG-Audiență generală. AP-12-Acordul părinților pentru copiii sub 12 ani. N15-Nerecomandat sub 15 ani. 18-Interzis Minorilor.
5.  Sunteți  direct  răspunzători  în  eventualitatea  unor  reacții  adverse  cauzate  de  imagini  și  sunete produse în timpul vizionării filmului ales de dumneavoastră.
6.  Este obligatorie păstrarea bonurilor fiscale și a biletelor de intrare la film pe toată durata prezenței în cinema.
7.  În cazul sărbătorilor legale sau alte zile prestabilite de cinematograf, grila de prețuri aplicată  filmelor va fi cea practicată  în timpul zilelor de weekend.
8.  Înainte  de  a  părăsi  punctul  de  vânzare  vă  rugăm  asigurați-vă  că  datele  imprimate  pe biletele primite corespund cerințelor dumneavoastră.
9.  Înainte de a achizitiona un bilet verificați cu atenție tarifele din ziua respectiva.
10.  Numărul minim de persoane pentru a se difuza un film este de 6 persoane.
11. In cazul tarifelor se percepe o taxa de administrare de 1 leu
ATENTIE! Rezervările se anulează automat din sistem, cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului, în cazul în care acestea nu au fost achitate. Nu se admit plangeri ulterioare.
Atentie! La fiecare spectacol rezervarile online se pot face doar pentru 70% din locurile disponibile in sala de spectacol - diferenta de 30% poate fi achizitionata direct de la casa de bilete a cinematografului.
ATENTIE! - in anumite momente nivelul sunetului din sala poate sa depaseasca 120db

Biletele vandute nu pot schimbate cu bilete pentru alte ore sau alte titluri.
Ne rezervăm dreptul de a face modificări acestui regulament, precum şi site-ului www.line-cinema.ro fără o notificare prealabilă. Pentru a fi in permanenta la curent cu noutatile si modificarile aduse va rugam sa verificati periodic site-ul www.linecinema.ro

Atentie!

Inainte de a face o rezervare sau a cumpara un bilet va rugam sa cititi regulamentul intern al cinematografului.
Va rugam sa va prezentati cu cel putin 30 de minute inainte de inceperea spectacolului pentru achitarea biletelor, in caz contrar rezervarea nu mai este valabila.
In sala de spectacol este permisa introducerea si consumul doar a produselor achizitionate din zona de food a Cinematografului.